TOKİ Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu

WEB https://711029.meb.k12.tr
Adres : BAYKOCA MAH. YENİ İNEGÖL CAD. TOKİ LİSE BİNASI SİTESİ TOKI NECIP FAZIL KISAKÜREK ORTAOKULU BLOK NO 13 İNEGÖL / BURSA
VİZYON : Öğrenci yaşantılarını ön plana çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş demokratik örnek bir kurum olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : Bilgi yarışmasında 56 okul içerisinde ilçe 2.si olduk. Sportif alanda sayısız il ve ilçe derecelerimiz vardır. Çok sayıda öğrencimizi Fen Lisesi´ne ve Proje okullarına gönderdik.

Saatler : 08.30-15.30
Servis : Toplu taşıma araçları
Ulaşım : Toplu taşıma araçları her 5 dk da hareket etmektedir.
Yerleşim Yeri : Şehir Merkezi. Baykoca Mah. Toki Konutları
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz BURSA Şehir Merkezine 45 km İnegöl Şehir Merkezine 5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Sürdürülebilir Kalkınma Projesi
Diğer Hususlar : TOKİ Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu ile birlikte aynı binayı kullanıyoruz.Daha geniş bilgi için bu okulun web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.